FAQ

Hvor er der jagt forbud?

jagtforbudskort

Hos Miljø- og Fødevareministeriet kan du se et interaktivt kort over jagtfrie områder.
Få et overblik af jagtfrie sommerhusområder, jagtfrie byzone-områder, motorbådsjagtfrit område og natur- og vildtreservater. Klik her for at gå til deres artikel

Hvad er jagttiderne?

Ænder

Der findes forskellige jagttider for flere dyrearter, der er også lokale jagttider som du skal læse op på i dit nærområde. Du kan hos Danmarks Jægerforbund se de forskellige jagttider, og holde dig opdateret.

Hvilken pramme bør man starte med?

Inden du bestiller din pramme skal du finde ud af om du ønsker at jage i lavt eller dybt vand?

Vores Jafi prammen er specielt god til det lave- og dybe vand, som gør det til den perfekte pramme til strand- og havjagt , den er populær både blandt nybegyndere og erfarne jægere.

Jafi prammen er grundet sit design yderst rummelig og kan nemt indeholde dit generelle udstyr. Prammen er monteret med lufttanke, hvilket gør den synkefri samt sikrer en god stabilitet.

Hvad hvis jeg falder i vandet?

Det kan være svært at komme op i en pramme hvis du er faldet i vandet. Derfor bør du overveje at binde et reb fast som man har på en kajak, eller en trædelykke som er en snor bundet fast i prammen med en løkke i enden. Et andet godt råd er også at investere i et vandtæt mobilcover så du kan tilkalde hjælp.

Hvilket udstyr bør jeg overveje at tage med?

Alle har sit udstyr med på jagt og er rart at have et par ekstra handsker, hat, kraftig lommelygte, en kikkert, plaster, din mobiltelefon, diverse lokkekald og ikke mindst en kopi af jagtbegræsningerne som du kan finde ved at klikke her.